Trekhaken

Trekhaakwereld heeft een ruim assortiment trekhaken voor vrijwel ieder merk en model auto, die u met een veilig gevoel bij ons kunt kopen. Al deze trekhaken voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en bieden u naast een goed montagecomfort, jarenlang plezier van uw aankoop. Zo is de trekhaak van een Audi A1 specifiek ontwikkeld voor uw Audi A1 en past dus zeer nauwkeurig. Ieder type en model heeft zo zijn eigen passende maat. Alle trekhaken worden compleet geleverd met montagemateriaal en een duidelijke handleiding. Een trekhaak kabelset is daarnaast los bij te bestellen in een 7- of 13-polige uitvoering, waarbij wij aanraden om een specifieke set te kopen, zodat er geen elektrische schade kan ontstaan aan uw auto.

Bel onze klantenservice: 073-6909644

Trekhaken kopen met een sterk draagvermogen

Wanneer u een van onze trekhaken wilt kopen, bent u er zeker van dat u gaat voor een sterk draagvermogen. Op die manier zorgt u ervoor dat uw caravan, aanhangwagen of fietsendrager op een veilige manier op de plaats van bestemming aankomt. Wij hebben precies de maten die u zoekt, die passen bij uw merk en model auto. Wilt u een van onze trekhaken kopen? Zorg ervoor dat deze naadloos aansluiten bij uw voertuigen. Onze specialisten helpen u daar graag mee.

Monteer eenvoudig zelf uw aankoop

Het monteren van onze afneembare of wegdraaiende trekhaken, is een fluitje van een cent. Door middel van het bijgeleverde montagemateriaal en een duidelijke handleiding, bevestigt u met het grootste gemak het verlengstuk aan uw auto. Wilt u een van onze trekhaken kopen en wilt u ondersteund worden bij de aankoop? Wij staan voor u klaar! Bel 073-6909798 en laat u adviseren door een van onze professionals. Betaal veilig met iDEAL, PayPal of kies voor een overboeking. En niet goed, dan krijgt u uw geld terug! Wacht niet langer en trek eropuit!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina