Kabelset Universeel

Met universele kabelsets voor een specifieke trekhaak van Trekhaakwereld kunt u alle kanten op. Onze specialisten helpen u graag met het vinden van een oplossing die het best aansluit bij uw type auto en aanhanger. Naast een trekhaak die precies past bij het automodel dat u heeft, zijn er ook verschillende mogelijkheden op het gebied van universele kabelsets. Er kan gekozen worden tussen een 7-polige en een 13-polige stekker. Zo hebben fietsendragers in veel gevallen al genoeg aan een stroomvoorziening van een 7-polige stekker, terwijl een caravan een 13-polige stekker nodig heeft.

Bel onze klantenservice: 073-6909644

7-polige universele kabelset voor uw trekhaak

Budget. Voor met name oudere auto's waar geen Canbus gebruikt wordt. Deze kabelset is eenvoudig in te pluggen bij de achterlichten.

Canbus. Vooral toe te passen op auto's met Canbus-elektra. Deze kabelset is relatief eenvoudig in te pluggen.

Canbus en led. Dit kabelset is met name bedoeld voor auto's met Canbus en ledverlichting. Deze kabelset is relatief eenvoudig in te pluggen.

13-polige universele kabelset voor uw trekhaak

Canbus. Vooral toe te passen op auto's met Canbus-elektra. Deze kabelset is relatief eenvoudig in te pluggen.

Canbus en led. Deze kabelset is met name bedoeld voor auto's met Canbus en ledverlichting en is relatief eenvoudig in te pluggen.

Controleer welk type het best bij u past

Het monteren van een kabelset vereist altijd een bepaalde mate van kennis van het elektronische gedeelte van de auto. Een universele kabelset is goedkoper in aanschaf, maar kost meer tijd om te monteren in vergelijking met een specifieke kabelset. Check altijd of een specifieke kabelset leverbaar is en hoe de prijs zich verhoudt in relatie tot de universele kabelset. De universele kabelsets die wij leveren, zijn van goede kwaliteit. Ze zijn allemaal voorzien van een handleiding in een aantal talen, waaronder Duits en Engels, waardoor u met het grootste gemak de universele kabelset aan uw specifieke trekhaak monteert. Mocht u er niet uitkomen of heeft u andere vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via 073-6909798.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina