Trekhaak bekabeling

Trekhaakwereld biedt een ruim assortiment trekhaken aan voor vrijwel ieder merk en type auto. Al deze trekhaken voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en bieden u naast een goed montagecomfort, een jarenlang plezier van uw aankoop. Iedere kabelset voor de trekhaak heeft een perfecte pasvorm. Daardoor is de trekhaak van bijvoorbeeld de Alfa 147 specifiek ontwikkeld voor uw Alfa 147, waardoor de pasvorm zeer nauwkeurig is.

Bel onze klantenservice: 073-6909644

Wij zorgen ervoor dat u vooruit kunt

Alle kabelsets worden compleet geleverd met montagemateriaal en een duidelijke handleiding. U kunt kiezen voor een in 7- of 13-polige uitvoering kabelset voor uw trekhaak. Wij raden altijd een specifieke kabelset aan, zodat er geen elektrische schade ontstaat aan uw auto. De kabelsets die wij aanbieden zijn van de merken ECS, Brink en Jaeger. Deze merken leveren ook direct aan de diverse autofabrikanten en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met de moderne technologie in de auto's, is het monteren van een specifieke kabelset erg belangrijk geworden, om zo geen elektrische storingen te krijgen.

Al het materiaal dat u zoekt vindt u bij de specialist

Wat voor materiaal u ook zoekt, wij hebben precies hetgeen dat u nodig heeft. Of u nu een caravan, zeilboot of aanhangwagen wilt trekken, wij hebben voor vrijwel ieder type auto een passende oplossing. Op welke manier kunnen wij u van dienst zijn? Bekijk onze webshop of neem contact met ons op via 073-6909798 om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Betaal veilig via iDEAL, PayPal of maak eenvoudig uw geld over met uw bank. Schaf een kabelset of een trekhaak aan en ervaar zelf het gevoel van vrijheid.

Artikelen 1 tot 10 van 2255 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 2255 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5