Aragon Enganches is een grote Spaanse trekhaak fabrikant die een hoogwaardige lijn van trekhaken voert. Aragon Enganches Levert ook aan diverse autofabrikanten als zogenaamd OE leverancier. dit geeft aan dat men een product levert wat aan hoge eisen kan voldoen. Er is een ruim assortiment trekhaken en is vaak als eerste met het uitbrengen van trekhaken voor de nieuwste modellen auto's. Aragon Levert de volgende modellen trekhaken:

  • Trekhaak vaste kogel: Dit type trekhaak is de kogel vastgeschroefd aan de trekhaakbalk en is in principe bedoeld om niet af te nemen. Uiteraard kan de kogel losgeschroefd worden maar dit vergt dan wel wat werk en  het vastzetten zal met een momentsleutel moeten gebeuren.
  • Trekhaak Flenskogel: Dit type trekhaak is met name bedoeld voor bedrijfswagens en is een plaat met vier gaten en een klein los kogeltje
  • Trekhaak Horizontaal afneembare kogel: Dit type trekhaak is met name geschikt als de kogel voor de kentekenplaat zit. De houder van de kogel blijft altijd in het zicht.
  • Trekhaak Verticaal afneembare kogel: Dit Type trekhaak is ook met name geschikt als de kogel voor de kentekenplaat zit en ook vooral als u niets van de trekhaakconstructie wilt zien. de trekhaak verdwijnt geheel achter de bumper ( behalve de kogel in gebruiksstand uiteraard )

 

Aragon heeft een ultramoderne fabriek om de trekhaken te ontwikkelen en te testen zodat u als klant het best mogelijke product krijgt. Er wordt na de ontwikkeling via het Cad programma altijd een live montage gedaan om de finetuning te maken en en daarna nog een laatste keuring uitgevoerd. Hierdoor is de pasvorm van zeer hoog niveau en is het monteren van de trekhaak zoals het hoort.