Trekhaakwereld.nl is de webshop en winkel voor het kopen van uw Trekhaken en kabelsets. Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het verkopen van Trekhaken, kabelsets en de montage hiervan. Als geen ander weten wij wat belangrijk is aan een trekhaak of kabelset en welke goed op uw auto past. De merken die wij verkopen beschikken over een goede pasvorm en zijn allemaal voorzien van een Europese type goedkeuring.

Wij voeren merken als: Aragon Enganches, Umbra Rimorchi en Autohak. U kunt de juiste trekhaak eenvoudig vinden in onze webshop door te kiezen in de selector voor merk daarna type het bouwjaar en de carrosserievorm u ziet dan direct de mogelijkheden qua merk trekhaak en ook de verschillende modellen zoals vast of afneembaar. Direct ernaast ziet u de mogelijke kabelsets voor uw auto..

Trekhaakwereld is onderdeel van Perfect Fit Automotive. Wij zijn importeur van diverse merken Trekhaken, dakdragers, dakkoffers, Towbox, Skidragers, Fietsendragers, Sneeuwkettingen, Ruitenwissers, Automatten en kofferbakschalen. Hierdoor kunnen wij u snel leveren tegen uiteraard zeer concurrende prijzen.

Indien het artikel op voorraad is hanteren wij de volgende levertijden: Autohak, Umbra Rimorchi en Aragon 3 tot 5 werkdagen). Wij verzenden het artikel naar het door u gewenste afleveradres. De ECS kabelsets hebben een levertijd van 1 a 2 werkdagen.