Betaal Methodes

BIj Trekhaakwereld kunt u op diverse methodes betalen. Hieronder uitleg over de mogelijkheden.

Ideal:

De meest gebruikte betaalmethode is Ideal. Veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bank middels Ideal. Ideal is beschikbaar voor de volgende banken: ABN Amro, ASN, Frieland Bank, Ing, Knab, Rabobank, Regio Bank, Triosos en Van Lanschot. Indien u kiest voor Ideal loopt dit via Sisow onze betaalprovider voor Ideal betalingen. Als begunstigde ziet u Perfect Fit Automotive het moederbedrijf van Trekhaakwereld. Op uw bankafschrift zal staan Sisow derdengelden. 

Paypal:

De veel gebruikte optie Paypal is ook te gebruiken bij Trekhaakwereld. Indien u een account heeft bij Paypal kunt u hiermee betalen. Het voordeel van betalen met Paypal is dat u extra garanties krijgt. Aan het betalen met Paypal zijn extra kosten verbonden. Indien u geen Paypal account heeft kunt u dat aanmaken via Paypal

Klarna achteraf betalen:

Indien u het product eerst wil ontvangen en daarna pas wil betalen kunt u kiezen voor Klarna achteraf betalen. Na dat u gekozen heeft voor Klarna voert deze een credit check uit en geven ons dat een eventuele goedkeuring voor leveren ( meestal ) WIj leveren u dan de producten die u op uw gemak kunt bekijken en beoordelen. U een factuur van Klarna die u dan dient te voldoen tenzij u de goederen terugstuurt. Op de credit check hebben wij geen invloed en kunnen hierin dus geen rol spelen. Bij vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna via klantenservice@klarna.nl of 020-8082852

Vooruitbetaling per bank:

Indien u kiest voor vooruit betaling per bank kunt u na het plaatsen van de bestelling het geld via uw bank overboeken op rekening nummer: NL60RABO0195202163 tnv Perfect Fit Automotive onder vermelding van het ordernummer.Houdt u rekening mee dat deze betaalmethode extra tijd kost mbt verwerking en dat de trekhaak en/of kabelset pas verstuurd worden na onvangst van de betaling. De levertijd gaat dan pas in op het moment van ontvangst van de betaling.

Bancontact en MR Cash:

Voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid om te betalen met Bancontact en Mr Cash. Het betalen hiermee brengt extra kosten met zich mee.